Voor onderwijsgevenden en oop

Verberg alles / Toon alles

 • Training Verzuim en Re-integratie in relatie tot Duurzame Inzetbaarheid

  Duurzame inzetbaarheid is voor veel bedrijven en organisaties in Nederland een belangrijk thema. Verzuim en re-integratie spelen daarbij een grote rol. Omdat de impact op de organisatie groot is maar de beheersbaarheid juist vaak heel lastig is. Bovendien hebben veel factoren invloed op verzuim en integratie maar zijn ze niet altijd even zichtbaar en herkenbaar.

  Hoe is dat voor uw bedrijf of organisatie? Heeft uw bedrijf of organisatie zicht én grip op verzuim en re-integratie? Heeft u als medewerker voldoende zicht op verschillende aspecten van duurzame inzetbaarheid? En beschikt u over voldoende kennis om de knelpunten rondom verzuim re-integratie en duurzame inzetbaarheid aan te kaarten of aan te pakken? Dan is de “Training Verzuim en Re-integratie in relatie tot Duurzame Inzetbaarheid” iets voor u!

  Doel van de verzuimtraining

  De deelnemer heeft na afloop inzicht in de diverse beleids- of wetterreinen die elkaar vaak (ongemerkt) overlappen en wat daar het effect is op duurzame inzetbaarheid. De deelnemer heeft een beter inzicht in de kosten, de soms tegengestelde belangen, signalen die wijzen op complexe bedrijfskundige verzuimgerelateerde vraagstukken en weet deze te agenderen.

  Inhoud verzuimtraining

  Tijdens de training komen de volgende onderwerpen aan bod: signalen die wijzen op complex verzuim, juridische uitgangspunten, bedrijfsbelangen, diverse organisatiemodellen, start in berekening loonwaarde en wat dat zegt over inzetbaarheid en effect op collega’s/team prestaties, kosten van langdurig verzuim, analyseren van verzuimpercentages.

  Hoe werkt het en wat kost het?

  Wij kunnen deze training verzorgen als incompany training en we bieden de training aan als open inschrijving. De duur van de training is twee dagen.
  Open inschrijving:
  Data: maandag 25 september en donderdag 5 oktober 2017
  Tijd: 9.30-16.30 uur
  Locatie: CNV kantoor, Tiberdreef 4 in Utrecht
  Kosten: € 780,-
  Speciale korting: leden van CNV krijgen 50% korting en betalen € 390,-
  Voorwaarde: de training gaat door bij voldoende aanmeldingen

  Aanmelden verzuimtraining

  Meld je direct aan voor de verzuimtraining.


  Incompany training

  Wij kunnen de training incompany, dus binnen uw eigen bedrijf of organisatie, verzorgen. De training wordt gegeven door een Register Sociaal Bedrijfskundig Adviseur. Data en tijden plannen we in overleg. Het maximum aantal deelnemers voor de training is 12. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

  Meer weten?

  Neem contact op met Jacqueline van Grevengoed van CNV Academie:
  tel. 030-751 1785 of mail naar aanvraagacademie@cnv.nl

   

   

  Categorie: Schoolleiders en teamleiders, Onderwijsgevenden en oop
 • Van werkdruk naar werkplezier

  Heb jij het ook zo druk? Door politieke besluiten die veel onrust kunnen veroorzaken, door reorganisatie of fusie of door teveel werk en te weinig collega’s?
  Je voelt het, maar krijgt er maar geen grip op. Je merkt dat de werkdruk ook effect heeft op je werkplezier. Wat geeft jou deze werkdruk en wat geeft jou werkplezier? Zijn deze nog in balans met elkaar?

  Inhoud training van werkdruk naar werkplezier
  In deze training krijg je inzicht in jouw signalen voor werkdruk en werkplezier, waarom het soms zo moeilijk is om keuzes te maken en prioriteiten te stellen, wat je daar zelf aan kunt doen en leer je alles over timemanagement. Je ontdekt wat jouw manier van timemanagement is en je leert over alternatieven die je kunnen helpen om meer of beter grip te krijgen op de werkdruk die jij voelt.

  Waar en wanneer?
  Datum en tijdstip: 2 november 2017
  Tijdstip:  10:00-17:00 uur
  Locatie: CNV Kantoor, Tiberdreef 4, Utrecht

  Voor wie?
  Voor iedereen die werkzaam is in de sectoren Onderwijs, Overheid, Publieke Diensten, Zorg en Welzijn.

  Kosten
  Leden: €195,-
  Niet-leden: €390,-

  Aanmelden training van werkdruk naar werkplezier
  Meld je hier aan of bel met (030) 751 1785.

  Teamtraining van werkdruk naar werkplezier?
  Je kunt de training ook op maat met je hele team volgen, bij jou op locatie. De invulling is afhankelijk van jouw wensen en de beschikbare tijd. In een telefonische intake kun je aangeven waar je de nadruk op wilt leggen en wat de leerdoelen van de groep zijn. De trainer stemt de inhoud en de duur van het programma daar op af. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte en stuur een e-mail naar aanvraagacademie@cnv.nl of bel met (030) 751 1785.

  Categorie: Onderwijsgevenden en oop
 • Training prettig overtuigen en beïnvloeden

  Leer met enthousiasme en vertrouwen draagvlak te creëren voor je ideeën.

  De tijd dringt. Je wil zo snel mogelijk je doel bereiken. Je moet daarin anderen meenemen en dat gaat niet altijd hand in hand. De verschillende belangen, verschillende meningen en uitgangspunten zorgen ervoor dat je steeds weer terug moet naar de tekentafel, naar je collega’s of leidinggevende. Aan jouw werk ligt het niet; het is compleet, goed onderbouwd en alle puntjes op de i zijn aanwezig. Wat zou het mooi zijn als je wist op wat voor manier je de ander wil overtuigen van je werk én wat voor effect dat heeft op je gesprekspartner. En meer nog: hoe je nu het gewenste effect kan bereiken, ongeacht bij wie je dat wil bereiken.

  Inhoud training effectiever je doel bereiken
  We hebben allemaal een ‘voorkeursmanier’ waarop we anderen benaderen. Door te weten welke manier jouw voorkeur heeft, wat de effecten daarvan zijn op de ander en door te weten welke manieren er nog meer zijn, kun je voortaan effectiever je doel bereiken. Door de juiste techniek van beïnvloeden en overtuigen op het juiste moment bij de juiste persoon in te zetten, kun je de ander enthousiast krijgen voor jouw voorstel! We vinden het belangrijk dat je daarbij in gesprek blijft en dat je dit gesprek op een plezierige en overtuigende manier kunt beïnvloeden.

  Gedurende de dag geven wij je inzicht in je eigen ‘voorkeursmanier’ van overtuigen en beïnvloeden van anderen en het effect op anderen, maak je kennis met andere manieren van overtuigen en beïnvloeden en de effecten daarvan op anderen en leer je deze toe te passen op het juiste moment. We geven je handvatten en delen kennis en ervaringen over communicatie, beïnvloeden en overtuigen. Zodat je na deze training met enthousiasme en vol vertrouwen draagvlak kunt creëren voor je eigen ideeën of die van je organisatie. Dat allemaal op een natuurlijke wijze gebaseerd op je eigen kracht!

  Waar en wanneer?
  Datum: 23 november 2017
  Tijdstip:  10:00-17:00 uur
  Locatie: CNV Kantoor, Tiberdreef 4, Utrecht

  Voor wie?
  Voor iedereen die werkzaam is in de sectoren Onderwijs, Overheid, Publieke Diensten, Zorg en Welzijn.

  Kosten
  Leden: €195,-
  Niet-leden: €390,-

  Aanmelden training prettig overtuigen en beïnvloeden
  Meld je direct aan voor de training prettig overtuigen en beïnvloeden of bel met (030) 751 1785.

  Categorie: Onderwijsgevenden en oop
 • Training communiceren vanuit je basis

  Daar ga je weer. Steeds als die collega of je leidinggevende iets vraagt aan jou of iets tegen je zegt, schiet je in de stress en lukt het niet om een goed antwoord te formuleren. Je hebt wel een antwoord, maar het komt niet goed over aangezien er door de ander niets mee wordt gedaan!

  Wat zou het fijn zijn als je wist waarom je zo reageert zoals je doet en hoe het komt dat de ander zo reageert op jou! En wat misschien nog wel belangrijker is: dat je wist hoe je de situatie kunt ombuigen en van een miscommunicatie een goed verhaal kon maken!

  Inhoud training communiceren
  Tijdens deze training leer je hoe communicatie werkt en begrijp je wat het effect is van non-verbale en verbale communicatie. We geven je inzicht in jouw ‘voorkeursstijl’ en laten je ervaren hoe je andere stijlen kunt inzetten. Gedurende deze dag krijg je tools aangeboden, delen we kennis en ervaringen en oefenen we met situaties uit de dagelijkse praktijk. Na deze dag begrijp je hoe communicatie werkt, hoe je zelf communicatie beïnvloed en ben je in staat om effectief en helder te communiceren. Omdat we werken met voorbeelden uit je dagelijkse praktijk, ervaar je tijdens de training direct het effect van helder en krachtig communiceren.

  Waar en wanneer?
  Datum: 28 september 2017
  Tijdstip: 10:00-17:00 uur
  Locatie: CNV Kantoor, Tiberdreef 4, Utrecht

  Voor wie?
  Voor iedereen die werkzaam is in de sectoren Onderwijs, Overheid, Publieke Diensten, Zorg en Welzijn.

  Kosten
  Leden: €195,-
  Niet-leden: €390,-

  Aanmelden training communiceren
  Meld je direct aan voor de training communiceren vanuit je basis of bel met (030) 751 1785.

  Categorie: Onderwijsgevenden en oop
 • Energievreters en energiegevers : workshop voor je team

  Wat kost jou energie en wat levert je juist energie op? En waar heb je zelf invloed op en kun je dus veranderen?
  Tijdens de workshop kijken we samen naar je invloed en betrokkenheid. Waar heb je zelf direct invloed op en waarop niet? Heel vaak lopen mensen leeg op de dingen waar ze ontzettend bij betrokken zijn, maar waar ze geen invloed op hebben. Een rood en dus energievretend moment. In het onderwijs wil men vaak alles oplossen en voorkomen dat leerlingen de dupe worden. Maar dat kan niet altijd. En dat frustreert. Samen gaan we kijken naar zaken die wèl binnen je beïnvloedingsfeer liggen en waar je wèl energie van krijgt. Hoe kun je ervoor zorgen dat die momenten worden vergroot of vermeerderd? Het lijken misschien heel kleine stapjes, maar uiteindelijk zorgt het voor veel meer rust. Het is goed om de workshop in teamverband te volgen.

  Voor wie?
  Voor teams in het PO, VO of MBO.

  Praktische informatie
  De bijeenkomst wordt op maat bij jou op locatie aangeboden.De duur van de workshop is 2 uur. De invulling is afhankelijk van jouw wensen. In een telefonische intake kun je aangeven waar je de nadruk op wilt leggen en wat de leerdoelen van de groep zijn. De trainer stemt daar het programma op af.
  Wil je er meer tijd voor nemen dan kunnen we de workshop ook uitbreiden naar een training van een dagdeel.
  Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

  Klik hier voor het informatieformulier 'maatwerk'.

  Meer informatie?
  Heb je andere vragen? Stuur dan een e-mail naar aanvraagacademie@cnv.nl of bel met (030) 751 1785.

  Categorie: Onderwijsgevenden en oop
 • Carriereworkshops

  Soms heb je de behoefte om eens goed te kijken naar je eigen carrière. Het kan zijn dat dit gedwongen gebeurt (bijvoorbeeld door ontslag), of je wil zelf graag eens kijken wat je eigen mogelijkheden zijn binnen een andere functie, organisatie of zelfs sector. In deze twee carrièreworkshops gaan wij kijken naar je wensen, kwaliteiten, mogelijkheden en de vervolgstappen.

  Wat?
  De carrièreworkshops bestaan uit twee verschillende dagdelen:

  1. Verleden, heden en toekomst
  Kwaliteiten, wensen en mogelijkheden: oriëntatie op jezelf en de arbeidsmarkt.
  2. Profileren!
  Opvallen, netwerken en jezelf op de kaart zetten!

  Wanneer?
  Nader te bepalen.

  Je kunt beide trainingen volgen, maar je kunt er ook voor kiezen om één van de twee bij te wonen.

  Tijd?
  14.00 uur - 17.00 uur.

  Waar?
  Locatie: CNV Kantoor, Tiberdreef 4, Utrecht

  Voor wie?
  Voor iedereen die werkzaam is in de sectoren Onderwijs, Zorg & Welzijn en Overheid & Publieke Diensten.

  Kosten:
  Beide trainingen:
  Leden: €195,-
  Niet-leden: €390,-

  Eén training: 
  Leden: €97,50
  Niet-leden: €195,-

  Aanmelden
  Meld je hier aan of bel met (030) 751 1785.

  Categorie: Onderwijsgevenden en oop
 • Korte leergang intervisieleider

  Inhoud van de korte leergang intervisieleider
  Om een lerende organisatie te worden, en bijvoorbeeld professionele leergemeenschappen te laten ontstaan, is intervisie een krachtig en belangrijk hulpmiddel. Wil je op jouw school ook meer en beter aan intervisie doen, en heb je daar nog intervisieleiders voor nodig? Of wil je zelf graag intervisieleider worden? Dan is deze training een uitkomst, in een korte tijd leren de deelnemers de benodigde vaardigheden om intervisiegroepen te begeleiden.
  De deelnemers worden opgeleid om collega’s en bijvoorbeeld jonge leerkrachten zich te laten ontwikkelen tot betere leraren, d.m.v. het geven van intervisie. Dit kan ook ingezet worden om jonge leerkrachten zich van startbekwaam naar basisbekwaam te laten ontwikkelen.
  De training bestaat uit drie dagdelen, waarin zowel kennis wordt gemaakt met de theorie en de methodiek, en waarin uitgebreid wordt geoefend in het intervisie geven (en zelf doen). Onze ervaring uit eerdere trajecten leert dat de intervisieleiders goed toegerust zijn om vanaf dat moment zelfstandig intervisiegroepen te leiden.

  Voorbereiding en tussentijdse studie:
  In de 4 uur zelfstudie wordt het boek bestudeerd: Begeleid intervisie model, van Jeroen Hendricks. Dat boek ontvang je bij aanvang van de training.

  Voor wie?
  Voor leerkrachten en docenten in het primair onderwijs, voortgezet onderwijs en het mbo.

  Resultaat
  Na afloop van de training weet je wat intervisie inhoudt, je kent de methodieken en je weet wat de voorwaarden zijn voor succesvolle intervisie. Je  bent in staat om zelfstandig intervisiegroepen te leiden.

  De training is ingediend bij het lerarenregister.

  Praktische informatie
  Data en tijd: nader te bepalen
  Locatie: CNV kantoor, Tiberdreef 4 in Utrecht

  Kosten: € 487,50 voor leden van CNV Onderwijs en € 975,- voor niet-leden
  Het boek Begeleid intervisie model van Jeroen Hendricks dient u vooraf zelf aan te schaffen.

  Aanmelden
  Bel met (030) 751 1747 voor informatie over de data en aanmelding

  De leergang met collega's volgen op jouw eigen locatie?
  De leergang kunnen wij ook op maat bij jou op locatie aanbieden. De invulling is afhankelijk van jullie wensen en de beschikbare tijd. In een telefonische intake kun je aangeven wat de leerdoelen van de groep zijn. De trainer stemt de inhoud en de duur van het programma daar op af. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte via 030 751 1785 of aanvraagacademie@cnv.nl.

   

   

  Categorie: Onderwijsgevenden en oop
 • Basismodel of overlegmodel : wat kiest jouw team en hoe pak je dat aan?

  Inhoud van de training basismodel of overlegmodel
  Vorig jaar was de invoering van de 40-urige werkweek in het primair onderwijs. En dat niet alleen. Ook gaf de cao aan dat scholen (als het bestuur en GMR dat toestonden) konden kiezen tussen het basismodel en het overlegmodel. Veel scholen hebben toen gekozen voor het basismodel. Vaak niet bewust, maar omdat team en MR geen tijd hadden zich te verdiepen in de twee modellen.
  Het kan zijn dat deze vraag ook dit jaar weer wordt voorgelegd aan de MR en het team. Maar dit keer zijn jullie geïnformeerd en voorbereid!
  In een teambijeenkomst onder leiding van een trainer van CNV Connectief Academie bepreken we wat het basismodel en het overlegmodel precies inhouden. Hoe zit het met taakbeleid? Welke gevolgen zijn er voor het aantal lesgevende taken, de opslagfactor en de niet-lesgevende taken. Hoe zorg je dat het overlegmodel goed wordt ingevoerd als je daarvoor kiest.
  We onderzoeken met elkaar welk model past bij jouw school en bij jouw team.

  Voor wie?
  Voor teams in het primair onderwijs.

  Resultaat
  Na afloop van de training weet je wat het basismodel en het overlegmodel inhouden en kun je als team een gefundeerde keuze maken.

  Aanmelden?
  Je volgt de training met het hele team. De training wordt op maat bij jou op locatie aangeboden. De invulling is afhankelijk van jouw wensen en de beschikbare tijd. In een telefonische intake kun je aangeven waar je de nadruk op wilt leggen. De trainer stemt de inhoud en de duur van het programma daar op af. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

  Klik hier voor het informatieformulier 'maatwerk'.

  Meer informatie?
  Heb je andere vragen? Stuur dan een e-mail naar aanvraagacademie@cnv.nl of bel met (030) 751 1785.

  Categorie: Onderwijsgevenden en oop
 • Gespreksbegeleiders voor teams

  Zoekt u een gespreksbegeleider voor sessies met uw team?
  Daar hebben wij de juiste mensen voor.
  Wij begeleiden op professionele wijze:

  • Gesprekken met (een deel van) het team over onderliggende spanningen of beginnende conflicten
  • Gesprekken met het team over communicatie en hoe men met elkaar om wil gaan
  • Werksessies met teams, bijvoorbeeld een sectie in het VO of een team onderbouwdocenten, om hen te begeleiden in het maken van bijvoorbeeld een verbeterplan of jaarplan. Wij helpen het team om tot hun doel te komen en doorbreken patronen die een team soms in de weg zitten om tot resultaat te komen. We gebruiken hier diverse actieve werkvormen bij en geven het team terug wat we observeren aan gedrag en patronen.

  Voor wie?
  Voor teams in het primair- en voortgezet onderwijs, het mbo en het hbo.

  Aanmelden?
  De invulling en de duur is afhankelijk van jouw wensen en de beschikbare tijd. In een telefonische intake kun je aangeven wat het doel is en waar je de nadruk op wilt leggen. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

  Klik hier voor het informatieformulier 'maatwerk'.

  Meer informatie?Heb je andere vragen? Stuur dan een e-mail naar aanvraagacademie@cnv.nl of bel met (030) 751 1785.

  Categorie: Schoolleiders en teamleiders, Onderwijsgevenden en oop
 • Werkdruk, werkplezier, timemanagement en administratie en planlast

  CNV Connectief Academie helpt jou en je team bij de aanpak van werkdruk. Dat kan variëren van een workshop tijdens een studiedag tot een structureel begeleidingstraject. De duur en vorm hangen af van de mogelijkheden en wensen van jouw school.
  Klik hier voor het overzicht van alle mogelijkheden. 

  Categorie: Schoolleiders en teamleiders, Onderwijsgevenden en oop
 • Uitleg nieuwe cao PO, VO of MBO

  Zowel in het primair en het voortgezet onderwijs als in het mbo werden overeenstemmingen bereikt tussen werkgevers en werknemers.

  Maar welke gevolgen hebben deze cao's op de werkvloer? Wat is er veranderd ten opzichte van de oude cao's en wat betekent dat? Welke specifieke gevolgen zijn er voor werknemers?
  Tijdens de uitleg over de cao krijg je informatie en kun je al je vragen stellen.

  Voor wie?
  Deze uitleg is voor personeelsleden in het po, het vo en het mbo. 

  Praktische informatie
  De bijeenkomst wordt op maat bij jou op locatie aangeboden. De duur is ca. 1,5 uur. In een telefonische intake kun je aangeven welke specifieke vragen er zijn. De trainer stemt daar het programma op af. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte. 

  Klik hier voor het informatieformulier 'maatwerk'.

  Meer informatie?
  Heb je andere vragen? Stuur dan een e-mail naar aanvraagacademie@cnv.nl of bel met (030) 751 1785.

  Categorie: Onderwijsgevenden en oop
 • Ontslag, reorganisatie en sociaal plan

  Passend onderwijs, krimp door leerlingdaling of financiële problemen kunnen tot gevolg hebben dat organisaties worden geconfronteerd met een reorganisatie. Vaak is dreigend ontslag daarbij een gevolg. In deze bijeenkomst krijg je informatie over het proces dat gaat spelen. En ook over de gevolgen die daaruit voort kunnen vloeien. Uiteraard kun je interactief deelnemen door jouw vragen aan de orde te stellen.
  Een discussie naar aanleiding van stellingen brengt je zorgen en aandachtspunten naar boven, waardoor je jouw (G)MR/OR en je bestuur informatie geeft over wat er in de achterban leeft.

  Voor wie?
  Voor teams in het PO, VO of MBO.

  Praktische informatie
  De bijeenkomst wordt op maat bij jou op locatie aangeboden. De invulling is afhankelijk van jouw wensen en de beschikbare tijd. In een telefonische intake kun je aangeven waar je de nadruk op wilt leggen en wat de leerdoelen van de groep zijn. De trainer stemt daar het programma op af. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

  Klik hier voor het informatieformulier 'maatwerk'.

  Meer informatie?
  Heb je andere vragen? Stuur dan een e-mail naar aanvraagacademie@cnv.nl of bel met (030) 751 1785.

  Categorie: Onderwijsgevenden en oop, Arbeidsmarkt, Uitkering, Ontslag, Werkeloos
 • Voeren van lastige gesprekken

  Iedereen moet wel eens een lastig  gesprek(je) voeren. Je wilt je duo-collega aanspreken op iets, of je wilt met ouders in gesprek over het schooladvies voor hun kind. Of je wilt met je collega uit de sectie in overleg over de toetsen van dit jaar en daar zie je zo tegenop.  
  En dan komt de vraag: hoe zeg ik dat? En als ze anders reageren dan ik verwacht, of ze worden geïrriteerd. Wat zeg ik dan terug? Herkenbaar? Communiceren is en blijft lastig. Je kunt daardoor ook stress ervaren en misschien minder werkplezier ervaren. Communiceren is een kunst: er valt veel over te leren.

  Inhoud van de training
  Tijdens de training komt er theorie aan bod, maar er is ook gelegenheid om met elkaar te oefenen. We oefenen bijvoorbeeld met het voeren van een lastig gesprek en het geven van feedback (dit is ook communiceren). De trainer vult het aan met tips uit de theorie en de praktijk. 

  Voor wie?
  Voor leerkrachten, docenten en teams in het primair- en voortgezet onderwijs, het mbo en het hbo.

  Resultaat

  • Meer inzicht in hoe je zelf communiceert en hoe dat overkomt.
  • Beter kunnen begrijpen hoe het komt dat anderen op een bepaalde manier op jou reageren.
  • Ontdekken op welke andere manieren je kunt communiceren, zodat de ander ook weer anders reageert.
  • Experimenteren met communicatie, hier feedback over krijgen en anderen feedback geven.

  Praktische informatie
  De bijeenkomst wordt op maat bij jou op locatie aangeboden. De invulling is afhankelijk van jouw wensen en de beschikbare tijd. In een telefonische intake kun je aangeven waar je de nadruk op wilt leggen en wat de leerdoelen van de groep zijn. De trainer stemt daar het programma op af. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte. 

  Klik hier voor het informatieformulier 'maatwerk'. 

  Meer informatie?
  Heb je andere vragen? Stuur dan een e-mail naar aanvraagacademie@cnv.nl of bel met (030) 751 1785.

  Categorie: Onderwijsgevenden en oop
 • Peer review als instrument voor teamontwikkeling

  Leren van vakgenoten is een heel krachtige manier van leren. Als team kun je vormen van peer review (collegiale consultatie, intervisie, klassenvisitatie) inzetten als instrument voor de verbetering van je onderwijs en als instrument voor deskundigheidsbevordering. In de bijeenkomst kijken we naar de vormen van peer review die bij de vraag van jouw school passen en oefenen we met deze vormen. 

  Voor wie?
  Voor teams in het PO, VO en MBO.

  Praktische informatie
  De bijeenkomst wordt op maat bij jou op locatie aangeboden. De invulling is afhankelijk van jouw wensen en de beschikbare tijd. In een telefonische intake kun je aangeven waar je de nadruk op wilt leggen en wat de leerdoelen van de groep zijn. De trainer stemt daar het programma op af. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte. 

  Klik hier voor het informatieformulier 'maatwerk'. 

  Meer informatie?
  Heb je andere vragen? Stuur dan een e-mail naar aanvraagacademie@cnv.nl of bel met (030) 751 1785.

  Categorie: Onderwijsgevenden en oop
 • Teambuilding en teamcoaching

  CNV Connectief Academie verzorgt teambuilding en teamcoaching.
  Je kunt bij ons terecht als je met het team op zoekt bent naar:

  • Elkaar beter leren kennen
  • Oude patronen zichtbaar maken en leren doorbreken
  • De sfeer in jouw team wilt verbeteren
  • Je teamgenoten elkaars talenten en eigenschappen beter leren kennen en beter mee om kunnen gaan
  • Op zoek bent naar de juiste taak-en rol verdeling in het team

  Wij maken het programma in overleg, gebaseerd op de wensen die er zijn. Het kan gaan om een eenmalige teambuilding activiteit, maar ook om een teamcoachingstraject om tot langdurige verbeteringen te komen. 

  Voor wie?
  Voor teams in het primair- en voortgezet onderwijs, het mbo en het hbo.

  Aanmelden?
  Het programma wordt op maat bij jou op locatie aangeboden. De invulling is afhankelijk van jouw wensen en de beschikbare tijd. In een telefonische intake kun je aangeven waar je de nadruk op wilt leggen en wat de leerdoelen van de groep zijn. De trainer stemt de inhoud en de duur van het programma daar op af. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

  Klik hier voor het informatieformulier 'maatwerk'.

  Meer informatie?
  Heb je andere vragen? Stuur dan een e-mail naar aanvraagacademie@cnv.nl of bel met (030) 751 1785.

  Categorie: Onderwijsgevenden en oop


Staat de training die u zoekt hier niet bij neem dan contact met ons op via 030-7511785 of aanvraagacademie@cnv.nl.