10-05-2017

‘Jouw balans tussen werk en privé’

Inspiratie-event voor Young Professionals

Datum: 10 mei 2017
Tijd: 16.00-20.15
Locatie: CNV Kantoor, Tiberdreef 4, Utrecht

 
Voor wie is dit evenement?

Dit evenement is speciaal voor young professionals in het onderwijs (1-15 jaar werkervaring). Je bent net begonnen of mogelijk al een aantal jaren bezig in het onderwijs en ondervind mogelijk steeds meer wrijving in het combineren van je werk met je privé. Deze bijeenkomst willen we je daar graag bij helpen! Dit evenement is bedoeld voor young professionals (leerkrachten en oop’ers) uit alle onderwijssectoren (primair-, voortgezet-, middelbaar beroeps- en hoger onderwijs).

Het onderwijs is namelijk een prachtig werkveld, waar je veel voldoening uit kunt halen. De waardering die je ziet bij je leerlingen en studenten, de groei die ze mede dankzij jou hebben kunnen maken, dat maakt het vak zo mooi. Aan de andere kant wordt er in het onderwijs ook veel van je verwacht. 

Lessen voorbereiden thuis op de bank, nog even die toets nakijken in het weekend en ga zo maar door. Je partner vraagt zich af waar je mee bezig bent en vraagt of je hier wel voor betaald wordt. Ja en nee, je doet het, want het hoort bij je werk en je moet morgen toch weer door. Je kiest er zelfs voor om niet te gaan sporten, want die toets moet nog nagekeken worden.

Kun je dit nog jaren zo volhouden? Waarom doe je het zo? Kortom, is werk en privé wel in balans?

Wat gaan we doen?

Graag nodigen we je uit voor het inspiratie-event met filosoof Lammert Kamphuis. Onder zijn leiding gaan we op zoek of de balans tussen werk en privé bij jou goed is, of misschien wel wat scheef.

Lammert Kamphuis (filosoof), ook bekend van ENERGIZER, laat hier zijn licht op schijnen tijdens een interactieve lezing. Vervolgens gaan we in kleinere groepen met elkaar in gesprek om zo met en van elkaar te kunnen leren.

Het programma
16.00-16.15                        Inloop
16.15-16.30                        Opening door CNV stuurgroep Jong
16.30-17.30/18.00              Lezing Lammert Kamphuis
18.00-18.30                        Pauze: broodmaaltijd
18.30-20.00                        Napraten in kleine groepen
20.00-20.15                        Afsluiting + borrel

Kosten
Voor alle CNV leden is deze bijeenkomst gratis! Voor niet-leden vragen wij een bijdrage van €10,-. Graag verzoeken we je dit bedrag contant mee te nemen. Mocht je op het evenement graag lid willen worden, krijg je de €10,- weer terug. 
 
Aanmelden
Graag zien we je terug op 10 mei bij het inspiratie-event. Om je aan te melden stuur je een mailtje naar jongeren-cnv-onderwijs@cnv.nl o.v.v. inspiratie-event 10 mei.

Laat je inspireren!