10-05-2017

Netwerkbijeenkomst voor Invallers Midden (Utrecht) over basis- en differentiatievaardigheden

Datum: woensdag 10 mei 2017
Tijd: 17.00–20.15 uur (inloop 16.30 uur)
Locatie: Kantoor CNV Onderwijs, Tiberdreef 4, Utrecht

Voor wie is deze netwerkbijeenkomst en waarom wil je hem bijwonen?
Werk jij als invaller in het onderwijs of probeer je als invaller werk te vinden? Kom woensdag 10 mei naar Utrecht. Wij bieden jou workshops aan waardoor jij je verder kunt ontwikkelen in je vak en informeren je over de actuele onderwijsontwikkelingen. Je ontvangt een bewijs van deelname.

Programma
16.30 uur Inloop     
17.00 uur Wat zijn basis- en differentiatievaardigheden?
18.00 uur Broodmaaltijd en gelegenheid tot informele kennismaking
18.30 uur Oefenen met zelfevaluatie en feedback
20.00 uur Afsluiting

Basis- en differentiatievaardigheden
Vanaf 2020 moeten alle leraren in het primair onderwijs beschikken over basis- en differentiatievaardigheden. In deze bijeenkomst bespreken we wat dit nu precies inhoudt en kijken we hoe je daar als invaller ook aan kunt werken.

*Voorafgaand aan de bijeenkomst vragen we je om een opdracht voor te bereiden. Je ontvangt per mail een uitleg over deze opdracht wanneer je je hebt aangemeld.

Aanmelden
Stuur deze uitnodiging door naar geïnteresseerde collega’s en/of hang hem op in de personeelskamer. Deze bijeenkomst is gratis voor leden. Geen lid van CNV Onderwijs? Geen probleem, je bent van harte welkom! De kosten zijn € 5,00 (betaling contant op de dag zelf) per deelnemer. Aanmelden kan via werkgroepinvallers@cnv.nl o.v.v. bijeenkomst Utrecht, 10-5-2017.

Werkgroep Invallers CNV Onderwijs
Zit je op LinkedIn? Word dan lid van het invallersnetwerk CNV Onderwijs Invallers en kijk ook eens op www.hetonderwijsplein.nl.