01-03-2017

Netwerkbijeenkomst voor invallers, regio Noord (Assen) over digiboard en Prezi

Datum: woensdag 1 maart 2017
Tijd: 17.00 – 20.15 uur (inloop 16.30 uur)
Locatie: Zalencentrum de Schulp, Buizerdstraat 10, Assen

Voor wie is deze netwerkbijeenkomst en waarom wil je hem bijwonen?
Werk jij als invaller in het onderwijs of probeer je als invaller werk te vinden? Kom woensdag 1 maart naar Assen. Wij bieden jou workshops aan waardoor jij je verder kunt ontwikkelen in je vak en informeren je over de actuele onderwijsontwikkelingen. Je ontvangt een bewijs van deelname.

Programma
16.30 uur Inloop
17.00 uur Prezi
18.30 uur Broodmaaltijd en gelegenheid tot informele kennismaking
19.00 uur Digiboard
19.45 uur Collegiale uitwisseling en afsluiting

Prezi
Veel mensen gebruiken een PowerPoint-presentatie als zij iets moeten presenteren. Dat is een handige en snelle manier om een basis te leggen voor een presentatie. Maar er is meer, om een flitsende presentatie te geven kun je gebruikmaken van Prezi. Hoe werkt dit precies en wat kun je er eigenlijk allemaal mee in de klas? Op welke manier kun je leerlingen er mee laten werken?

Digiboard
Als invaller weet je als geen ander dat er verschillende (digitale) methoden worden gebruikt op scholen. Het digiboard is bijna niet meer weg te denken. Hoe kun je hier als invaller op een handige manier gebruik van maken? Tijdens de workshop wordt met name het programma Prowise behandeld waarmee je zelf makkelijk en kosteloos aan de slag kunt gaan op de scholen waar je lesgeeft. Wil jij je lessen nog leuker maken door middel van digitale tools? Van anderen mooie voorbeelden horen en tips krijgen om deze tools je eigen te maken? Dan zien we je graag op 1 maart in Assen.

Aanmelden
Stuur deze uitnodiging door naar geïnteresseerde collega’s en/of hang hem op in de personeelskamer. Deze bijeenkomst is gratis voor leden. Geen lid van CNV Onderwijs? Geen probleem: je bent van harte welkom! De kosten zijn € 5,00 (betaling contant op de dag zelf) per deelnemer. Aanmelden kan via werkgroepinvallers@cnv.nl o.v.v. bijeenkomst Assen, 1-3-2017.

Werkgroep Invallers CNV Onderwijs
Zit je op LinkedIn? Word dan lid van het Invallersnetwerk van CNV Onderwijs en kijk ook eens op www.hetonderwijsplein.nl.