31-05-2017

Netwerkbijeenkomst voor Invallers Zuidwest (Breda) over actuele ontwikkelingen en de cao

Datum: woensdag 31 mei 2017
Tijd: 17.00 – 20.15 uur (inloop 16.30 uur)
Locatie: KBS Weilust, Draaiboom 12, 4817 WR Breda


Voor wie is deze netwerkbijeenkomst en waarom wil je hem bijwonen?
Werk jij als invaller in het onderwijs of probeer je als invaller werk te vinden? Kom woensdag 31 mei naar Breda. Wij bieden jou workshops aan waardoor jij je verder kunt ontwikkelen in je vak en informeren je over de actuele onderwijsontwikkelingen. Je ontvangt een bewijs van deelname.

Programma
16.30 uur Inloop     
17.00 uur Kennismaking en cao
18.15 uur Broodmaaltijd en gelegenheid tot informele kennismaking
18.45 uur Actuele ontwikkelingen
19.45 uur Vooruitkijken naar volgende bijeenkomsten
20.10 uur Afsluiting

Kennismaking en cao
Als invaller heb je een bijzondere positie binnen het onderwijs. Veel invallers krijgen bijvoorbeeld met grote regelmaat te maken met een nieuwe werkgever. Het is daardoor van groot belang dat je als invaller bekend bent met de onderdelen uit de cao die gaan over jouw inzet en jouw professionalisering. Hoe werkt de ketenbepaling en welke contractvormen zijn mogelijk gemaakt in de cao? Wat betekent de 40-urige werkweek voor jou als je kortdurend wordt ingezet op een school? Hoe kun je als invaller je professionaliseringsbudget inzetten? Dit en nog meer onderwerpen passeren de revue.

Actuele ontwikkelingen in het onderwijs
Je werkt steeds weer op een andere school, met een andere groep leerlingen en met andere collega’s. Ondertussen verandert er veel in het onderwijs. Ontwikkelingen rondom het Lerarenregister, de Lerarenbeurs, Onderwijs 2032. Wat betekent dit voor jou als invaller? Daarover hebben we het in de tweede helft van deze bijeenkomst.

Ten slotte bespreken we welke onderwerpen jullie graag in volgende workshops aan de orde zouden willen laten komen.

Aanmelden
Stuur deze uitnodiging door naar geïnteresseerde collega’s en/of hang hem op in de personeelskamer. Deze bijeenkomst is gratis voor leden. Geen lid van CNV Onderwijs? Geen probleem: je bent van harte welkom! De kosten zijn € 5,00 (betaling contant op de dag zelf) per deelnemer. Aanmelden kan via werkgroepinvallers@cnv.nl o.v.v. bijeenkomst Breda, 31-5-2017

Werkgroep Invallers CNV Onderwijs
Zit je op LinkedIn? Word dan lid van het invallersnetwerk CNV Onderwijs Invallers en kijk ook eens op www.hetonderwijsplein.nl.