13-09-2017

Ontmoetingsdag Gepensioneerden rayons 's-Hertogenbosch en Tilburg

Het rayon ’s-Hertogenbosch Gepensioneerden organiseert op woensdag 13 september 2017 de jaarlijkse ontmoetingsdag.

Voor wie
De ontmoetingsdag is toegankelijk voor alle gepensioneerde leden van de rayons ’s-Hertogenbosch en Tilburg. Uw partner is natuurlijk ook van harte welkom.

Locatie
Sociaal Cultureel Centrum De Helftheuvel, Helftheuvelpassage 115 in ’s-Hertogenbosch. *

Aanvang
Inloop vanaf 10.00 uur met koffie en/of thee met gebak. Welkom door voorzitter Jan van den Hogen, gevolgd door enkele huishoudelijke mededelingen en verenigingszaken.

Lezing Verkeersveiligheid senioren
Vervolgens zullen Toon Toebast en Henk van Valkenhoef van de werkgroep Veilig Verkeer Sint-Michielsgestel een voordracht verzorgen met als onderwerp Verkeersveiligheid voor senioren.

Jubilarissen
Na een korte pauze worden de aanwezige jubilarissen in het zonnetje gezet. De jubilarissen uit het rayon ’s-Hertogenbosch en het rayon Tilburg ontvangen een aparte uitnodiging.

Brabantse koffietafel om 12.15 uur
Dan is het tijd voor de uitgebreide Brabantse koffietafel. Met volop gelegenheid tot ontmoeten. En we hopen dat het u zal smaken!

Middagprogramma
’s Middags gaan we luisteren en kijken naar een optreden van het bekende Brabantse duo: Lya de Haas & Hennie Korsten. Lya treedt al op vanaf haar 11e jaar. In Brabant is zij het meest bekend geworden door haar Brabantse Marialiedje "Ons Lieve Vrouwke" en door het Radioprogramma Op z'n Brabants wat zij 12,5 jaar lang presenteerde voor Omroep Brabant. Hennie heeft al meer dan 35 jaar de Session Sound Recording Studio in Rosmalen, waar vele artiesten hun platen en cd's hebben opgenomen. Waaronder Hennie en Lya. Ook had Hennie 25 jaar een eigen band: Hell Session. Al meer dan 15 jaar treden Lya en Hennie samen op met prachtige liedjes en virtuoos gitaarspel. Ze hebben een eigen huistheater en organiseren bijzondere muzikale vakantiereizen. Samen brengen zij voor ons een liedjes- en muziekprogramma om echt van te genieten met veel afwisseling en veel gezelligheid!

Afsluiting
Rond 16.00 uur sluiten we de dag af. We hopen dat u dan terug kunt kijken op een geslaagde en gezellige ontmoetingsdag!

Aanmelden
Aanmelden voor deze ontmoetingsdag kan door het sturen van een e-mail naar de secretaris van het rayon jacquespoulus@upcmail.nl In de mail vermelden: bijeenkomst 13 september  en ook met hoeveel personen u aanwezig bent.

De kosten bedragen € 5,- voor leden en € 10,- voor uw partner. Het bedrag kunt u storten op rekening NL51 RABO 0184 8739 59  t.n.v. CNV Connectief inz. SG Gepensioneerden Onderwijs OD. ** Bij de betaling vermelden: HT 13-09-2017 en uw lidnummer. De aanmelding is pas definitief na het overmaken van de eigen bijdrage.

Collega’s zonder e-mailadres kunnen zich telefonisch aanmelden via 0418-516561 of een kaartje sturen naar: Palissade 32, 5301 DC Zaltbommel.
Aanmelden kan tot 8 september.

* Parkeren bij De Helftheuvel is gratis. Er geldt op alle dagen een blauwe parkeerzone, dus vergeet de parkeerschijf niet. Maximale parkeertijd is 3 uur.
** Bij niet tijdige afzegging wordt de ledenbijdrage niet terugbetaald. Dit met uitzondering van niet te voorziene omstandigheden. Een en ander ter beoordeling door het bestuur.