Starters & Studenten

Ben jij student aan een lerarenopleiding, starter op de arbeidsmarkt of net begonnen in het onderwijs? CNV Onderwijs adviseert en ondersteunt ook jou!
De vakvereniging beantwoordt vragen over je werk, je salaris en helpt met het vinden van een baan. Op deze pagina’s vind je informatie over je loopbaan en hoe CNV Onderwijs jou hierin kan ondersteunen. 

  Uitgelicht

  Graag nodigen we je uit voor het inspiratie-event op woensdag 10 mei. Samen met filosoof Lammert Kamphuis (ook bekend van ENERGIZER) gaan we het hebben over de balans tussen je werk en privé. Waar ligt je prioriteit en hoe combineer je beide met elkaar? Lammert neemt je op een speelse wijze mee in dit onderwerp. Vervolgens praten we in kleinere groepen nog met elkaar na om te kijken wat we met en van elkaar kunnen leren. Klik hier voor meer informatie.

  De kosten voor dit event bedragen €10,- voor niet-leden en is gratis voor leden. Om je aan te melden stuur je een mailtje naar jongeren-cnv-onderwijs@cnv.nl o.v.v. inspiratie-event 10 mei met daarin: naam, geboortedatum, woonplaats, telefoonnummer, de sector waarin je werkt en je lidnummer als je lid bent.

   

  Advies nodig?

  030 7511006

  Kijk op onze facebookpagina!

  Klik hier!