Cao onderwijs

Een goede CAO voor het onderwijs is één van de speerpunten van CNV Onderwijs. Als vakbond zetten wij ons in voor de belangen van onze leden. Wij onderhandelen over verschillende regelingen die te maken hebben met bijvoorbeeld salaris, uitkeringen en rechten.

Arbeidsomstandigheden
CNV Onderwijs is als vakbond actief tijdens de onderhandelingen over een nieuwe CAO. Werknemers kunnen zich door ons laten vertegenwoordigen in de gesprekken over collectieve afspraken en regelingen. Zo komen wij op voor salarissen, vakantiedagen, pensioenen, uitkeringen, ouderschapsverlof en veiligheid. Ook scholing is voor ons belangrijk. Wij zetten ons graag in om de best mogelijke arbeidsomstandigheden en arbeidsvoorwaarden te scheppen. U wordt door ons op de hoogte gehouden over de CAO in het onderwijs en de ontwikkelingen.

Word lid
CNV Onderwijs maakt zich sterk voor een CAO in het onderwijs waar iedereen tevreden mee kan zijn. Op deze website leest u meer over de voordelen van een lidmaatschap. Ook vindt u hier het laatste nieuws over de verschillende CAO's. U kunt zich meteen aanmelden als lid.