Functiemix

De regeling functiemix in het onderwijs betreft het invoeren of uitbreiden van hogere leraarfuncties. Daar moet vanaf dit jaar mee begonnen worden. Vakbond CNV Onderwijs biedt alle informatie over de regeling en de mogelijkheden voor leraren en scholen.

Handleiding
CNV Onderwijs is de vakbond voor werknemers in elke onderwijssector. Onze bond komt op voor de belangen van werknemers en voor goede omstandigheden en regelingen in de sector. Wij brengen onze leden altijd snel en goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Wij vragen ook regelmatig leden naar de situatie in het onderwijs. Speciaal voor de functiemix is er een handleiding opgesteld. Hiermee kan iedereen gemakkelijk overweg met de nieuwe regeling en de mogelijkheden die erbij horen.

Meer informatie
CNV Onderwijs ondersteunt scholen en leraren met de handleiding functiemix voor beter inzicht in promotiemogelijkheden. U kunt op deze website de handleiding downloaden en doornemen. Natuurlijk verwelkomen wij u graag als lid! In dat geval kunt u altijd voor al uw vragen contact opnemen met onze medewerkers.