Salaris onderwijs

Een goed salaris in het onderwijs verdienen is voor iedereen belangrijk. CNV Onderwijs komt als vakbond op voor de belangen van werknemers in de onderwijssector. Wij zorgen voor goede regelingen wat betreft uitkeringen, verlof, arbeidsongeschiktheid, salaris en meer.

Goede arbeidsvoorwaarden
CNV Onderwijs is een vakorganisatie die zich onder andere bezig houdt met CAO's in de onderwijssector. Wij zetten ons in voor het maken van gunstige afspraken over belangrijke onderwerpen. Zo willen wij passende arbeidsvoorwaarden, goede kinderopvang en duidelijke ontslagregelingen. Ook het belang van een goed salaris in het onderwijs wordt door ons behartigd. Bij alle gesprekken over een CAO pleiten wij voor salarissen die passen bij de werkzaamheden. Overigens profiteren leden van onze vakbond van veel voordelen. U krijgt bijvoorbeeld fikse kortingen op cursussen en verzekeringen.

Meer informatie
Op deze website vindt u meer informatie over het salaris in het onderwijs en alle andere belangrijke financiële onderwerpen. Word lid van onze vakbond en u krijgt van ons altijd het laatste nieuws.