Werken bij CNV Onderwijs

Op dit moment zijn bij CNV Connectief sector Onderwijs de volgende vacatures beschikbaar:

CNV Connectief zoekt een enthousiaste Consulent starters en studenten
voor 32 uur per week

Help jij onze vereniging verjongen?
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en flexibele collega, die affiniteit heeft met de sector Onderwijs en graag in contact staat met onze jongste doelgroep binnen deze sector: de starters en studenten. Jij wilt hen wegwijs maken in de wet- en regelgeving omtrent hun arbeidscontract en hun rechten en plichten als werknemer in het onderwijs. Dit doe je onder ons motto: ‘Jij bent er voor anderen, wij zijn er voor jou!’

Wie zijn wij?
CNV Connectief is een vakvereniging die zich inzet voor haar 125.000 leden in de sectoren Onderwijs, Overheid, Publieke Diensten en Zorg & Welzijn. We behartigen hun belangen op het gebied van werk en inkomen. Daarnaast bieden we onder andere loopbaanadvies, trainingen en evenementen, juridische hulp voor werk- en privékwesties en ledenmagazines. Je gaat werken op de afdeling Marketing & Communicatie, die zich vooral richt op ledenbinding- en behoud.

Wat ga je doen?
Je werkzaamheden bestaan uit het geven van gastlessen aan studenten (MBO en HBO) en voorlichting aan starters. Daarnaast volg je de ontwikkelingen binnen de doelgroep en ontwikkel je (mede) dienstverlening voor deze groep. Je zoekt naar allerlei mogelijkheden om studenten en starters te bereiken en te interesseren voor het lidmaatschap van CNV Connectief. Dit doe je samen met een collega.
Je legt contacten met de opleidingen en maakt afspraken voor samenwerking. Ook durf je aan te pakken en zoek je voortdurend naar nieuwe kansen en mogelijkheden! Je werkweek bij ons is een gezonde mix van het land doorreizen voor gastlessen en het uitvoeren van projecten.

Wat verwachten wij van jou?
Je bent een gedreven en zelfstandige starter. Je bent in staat om zelfstandig en procesmatig te werken en je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit. Flexibiliteit is dus vereist, ook in de avonduren. Je bent niet afwachtend maar durft initiatief te nemen. Je bent vasthoudend en gefocust op het resultaat. Daarnaast houden wij van collega’s met frisse en creatieve ideeën.

o Minimaal HBO-niveau (bijvoorbeeld Toegepaste Psychologie, PABO, rechten, HRM)
o Starter op de arbeidsmarkt
o Ervaring met spreken voor groepen
o Affiniteit met de publieke sector (bij voorkeur de sector Onderwijs)
o Affiniteit met arbeidsrecht
o Flexibiliteit

Wij bieden:
Een dynamische en leerzame baan waar veel ruimte is voor eigen initiatief. De standplaats is Utrecht. Je krijgt de ruimte om te groeien en te leren in een hecht team. De werksfeer is informeel. Werken bij onze organisatie betekent dat elke dag anders is en jouw inbreng telt!

Het salaris bedraagt minimaal € 2.568,87 en maximaal € 3.519,00 bruto per maand bij een voltijdse aanstelling.

Periode:
Het arbeidscontract is voor de duur van een jaar.

Solliciteren?
CNV Connectief wil graag een afspiegeling zijn van de diversiteit in de maatschappij. In dat kader vragen wij vooral die mensen te solliciteren die een migratieachtergrond hebben.

Stuur je e-mail met motivatie en CV voor 20 augustus 2017 naar hrm@cnv.nl o.v.v. ‘sollicitatie consulent starters en studenten’

Meer informatie?
Kijk op www.cnvconnectief.nl of neem contact op met Lotte Freyee, Consulent starters en studenten, l.freyee@cnv.nl, 06- 83 36 68 21 voor inhoudelijke informatie over de functie. Vacature in pdf

VAca

 

Kandidaatstelling voor het sectorgroepsbestuur gepensioneerden CNV Connectief sector Onderwijs
Per 1 mei 2017 ontstaan in het bestuur van de sectorgroepsbestuur gepensioneerden CNV Onderwijs van CNV Connectief twee vacatures. Gezien de regionale dekking gaat de voorkeur uit naar in ieder geval een kandidaat uit het Noorden, maar dat is statutair geen voorwaarde. Het sectorgroepsbestuur is op zoek naar enthousiaste kandidaten die ons bestuur willen komen versterken met creativiteit en draadkracht. Kandidaten die zich willen inzetten om de belangen van onze gepensioneerde leden te behartigen, zowel bij CNV Onderwijs als bij de vakcentrale CNV. Daarnaast is een belangrijk onderdeel van het werk van het sectorgroepsbestuur de contacten te onderhouden met de rayons. Het sectorgroepsbestuur vergadert maandelijks met uitzondering van de maanden juni en september. Bekijk hier de vacature.

Werkgroep Vrouwen zoekt enthousiaste leden (m/v)
Voor CNV Connectief is behartiging van belangen voor vrouwen onderdeel van de
organisatie. Vanaf 2016 werkt de Werkgroep Vrouwen samen met andere werkgroepen in Diversiteit CNV Connectief. Andere groepen zijn bijvoorbeeld leden met een andere etnische achtergrond, LGBT en aandacht voor mannen in beroepen. Klik hier voor de vacature.

Op dit moment heeft CNV Onderwijs de volgende stageplekken beschikbaar:

Stagiair Journalistiek of Communicatie gezocht
Wij zoeken een nieuwsgierige en enthousiaste student Journalistiek of Communicatie die mee wil werken aan verschillende media-uitingen van CNV Connectief. Het gaat om de magazines Schooljournaal (een driewekelijks verschijnend tijdschrift, oplage 52.000) en MijnVakbond (verschijnt vier keer per jaar, oplage 67.000) + de bijbehorende social media en websites. Schooljournaal richt zich op iedereen die in het onderwijs werkt, MijnVakbond is voor leden uit de sectoren Zorg & Welzijn, Overheid & Publieke diensten. Een veelzijdige stage dus! Je komt te werken op de gezellige afdeling Communicatie, waar je volop de kans krijgt om ervaring op te doen met alle facetten van de journalistiek.
Klik hier voor de vacature


Stagiair voor bedrijfsbureau
Klik hier voor de vacature.

Overige stages
Het hele jaar door zijn er mogelijkheden om bij CNV Onderwijs stage te lopen. Wij hebben plaats voor studenten van verschillende opleidingen en opleidingniveau's. Ook zijn er verschillende stages mogelijk; van een meeloopstage op een afdeling, het uitvoeren van een stageopdracht, tot het doen van onderzoek als onderdeel van je scriptie. Vaak zal een stage echter bestaan uit een combinatie hiervan. Als stagiair maak je echt onderdeel uit van de organisatie. Je wordt actief betrokken bij de dagelijkse gang van zaken en jouw inbreng telt.

Uiteraard word je tijdens je stage goed begeleid. Je inhoudelijk begeleider en coach zullen je stimuleren het beste uit jezelf te halen. Je krijgt de mogelijkheid en de vrijheid om je verantwoordelijkheden op een persoonlijke manier in te vullen. Er is veel ruimte voor eigen initiatief, het zelfstandig uitvoeren van taken en projecten en je stageopdracht. Je zal vooral werken vanuit ons kantoor in Utrecht.

Wie zijn wij? Wij zijn een betrokken organisatie met een informele bedrijfscultuur en enthousiaste collega’s.

Wij hebben het hele jaar door ruimte voor stagiairs van de volgende opleidingen:

1. Marketing en Communicatie
2. Business Management
3. Commerciële Economie
4. Directiesecretaresse (mbo niveau 4)

Zijn er op dit moment geen stagevacatures of staat jouw studie er niet bij?Schroom niet om toch je cv naar ons te sturen. Op deze manier stel je jezelf alvast aan ons voor. Wij laten je zo snel mogelijk weten of er op korte termijn mogelijkheden zijn om voor CNV Onderwijs aan de slag te gaan.

Meer weten? Neem contact op met Anne van Rijswick, stagecoördinator:
a.vanrijswick@cnv.nl  of (030) 751 1747.

 

Meer weten over stages?

Neem contact op met Wendy, oud-stagiair en medewerker Marketing & Communicatie bij CNV Onderwijs.

Mail nu naar Wendy!